perjantai 17. elokuuta 2018

Jotain uutta, jotain vanhaa




Massailuja pukkaa siis tälläkin kertaa, osa jo tutuksi tulleita fimoiluja ja osa ihan uusia kokeiluja. Nämä kuumailmapallot kuuluvat jälkimmäiseen kategoriaan, eli ovat ihan ensimmäiset tekemäni. Aloitinkin hyvin yksinkertaisella mallilla, jota varioin muutamassa eri värissä.






Kuumailmapallot ovat kiehtoneet ja hämmästyttäneet mua lapsesta saakka. Silloin niitä oli iso joukko liikkeellä täällä päin ja musta niitä oli ihana katsella. En muista enää mikä tapahtuma oli kyseessä, mutta olisi kiva päästä uudelleenkin palloja ihastelemaan. Kyytiin en kyllä taida uskaltautua.




Askartelin pienen lasipallon sisään minikokoisia lakuja. Mun enkkulakut eivät oikein koskaan halua onnistua, en saa kerroksia pysymään nätteinä ja tasaisina. Ajattelin, että ehkä minilakut olisivat helpompia, mutta nekin sitten venähtivät. En tiedä, mikä superveitsi näiden tekoon pitäisi hankkia - vai onko Fimo soft vaan kertakaikkiaan liian vetelää leikattaviin töihin. Toistenkin lakujen oli tarkoitus olla pyöreitä, mutta litistyivät pirulaiset - tosin tuon muotoisia lakuja on ihan oikeastikin olemassa, joten ihan hyvä näin.





Tämän jäätelökorun tein viisivuotislahjaksi yhdelle pikkutyypille. Ripustin massajätskejä ja akryylihelmiä nahkanauhaan ja päättelin turvalukolla.




Flamingot tupsahtivat ihan yhtäkkiä muotiin, jostain syystä. Ihaniahan ne on ja mäkin innostuin kokeilemaan flamingokoruja - massasta tietenkin. Omasta mielestäni tämä ensimmäinen kokeilu meni ihan hyvin. Pää nokkineen oli vaikein osuus ja mallia pitänee jatkossa vielä vähän kehitellä.





Sain nimipäivälahjaksi uuden lompakon ja halusin tehdä sille pikkuisen kaverin. Rakastuin askarteluliikkeessä petroolinsiniseen Fimoon ja ihmettelin, miten en muka ole sitä aiemmin huomannut. Petrooli on yksi lempiväreistäni ja luulen, että tuota massaa tulee ostettua vielä monta pakettia.


6 kommenttia:

  1. Ihana tuo lompakko! Ja sen kaveri myös. ;) Hassua kun on tosiaan muodissa nyt ananakset ja falmingot ja koko tropiikki. Pitäis neuloa jossain välissä yhdet sellaiset kirjoneulesukat, joissa on vähän tätä kaikkea. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin. ♥ Pitkään etsin sitä oikeaa, kun kaikki kivan näköiset olivat sellaisia pitkänmallisia, joista en pidä. Enpäs tiennytkään että ananaksetkin on pop, noita flamingoja kyllä näkee joka paikassa. Sellaiset tropiikkisukat olisi kyllä ihanat. ^^

      Poista
  2. Pari flamingoa ois pakko saada :) Tosin muutinkin ovat upeita !
    Leena N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ♥ Kyllä flamingoja voin pyöräytellä. :)

      Poista
  3. Onpa kivoja juttuja taas sulla!😊 Aikaisemman postauksen kirjanmerkitkin olivat ihania❤❤ Aurinkoisia syyspäiviä sinne🌞

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥