maanantai 8. huhtikuuta 2019

Kevään korvalla





Olen suorittanut kevätsiivousta korutarvikelaatikoissani ja päädyin laittamaan ison kasan helmiä ja korunosia Facebook-kirppikselle. Pitkään jemmatut lucitekukat olivat menossa samaan paikkaan, mutta jotenkin sitten kuitenkin viehätyin niistä uudelleen pitkästä aikaa ja intouduin askartelemaan keväisiä korvakoruja.








Näitä olisi voinut tehdä lähes loputtomiin, sillä oli niin hauska keksiä erilaisia kokonaisuuksia; yhdistellä kukkia helmiin, helmihattuihin sekä lehtiin ja pinota kukkia päällekkäin. Nuo kukat on niin kauniita, että niiden kanssa on vaikea epäonnistua. Lopputulos on aina ihana! Kukkakorviksista tulee myös mukavan kevyitä.








Mikä on sun suosikkipari? Itse taidan pitää eniten ihan ensimmäisestä kuvasta, koska nuo isot kukat on niin ihania. Tykkään kyllä myös alimpien kuvien kerroskukkakorviksista, ne on juuri sopivan överit ja ehkä parhaimman väriset omaan makuuni.


4 kommenttia:

  1. Kääk!Ihania!Minun lempparit on nuo vaaleanpunainen kukka+vihreä lehti-korvikset:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. ^^ ♥ No juu, nuo lehdet on kyllä myös herkullisia.

      Poista
  2. Tosi herkkiä ja hienoja kevätkukkia! Nuo punaiset on minun suosikit, se pieni punainen helmi on täydellinen noihin koruihin.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥