perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukoristekalenteri, luukku 1


Joulukuu on täällä ja on aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Viime kerralla blogijoulukalenterini sisälsi erilaisia korvakoruja, mutta tänä vuonna halusin tehdä jotain toisenlaista. Keräsin yhteen joukon ihanaisia joulukoristeita; vanhoja ja uusia ideoita, itse keksittyjä ja lainattuja. Koristeet olen luonnollisesti askarrellut hyödyntäen koruilusta tuttuja tekniikoita ja materiaaleja.

Jos tahdot seurata joulukalenteriani kaikilla herkuilla, se onnistuu täällä blogissani, mutta tänä vuonna voit avata luukkuja myös Instagramin puolella (kisukipinankoruaarteet), jonne kalenteri ilmestyy niin sanottuna maistiaisversiona.
Ensimmäisestä luukusta paljastuu ihania lasihelmihiutaleita, joiden ohjeeseen törmäsin PandaHallin sivuilla. En voinut vastustaa kiusausta kokeilla eri värivariaatioita! Hiutaleet ovat todella helppotekoisia ja valmistuvatkin melko nopeasti. Lisäksi niistä tulee todella kauniita. Siinäpä täydellinen resepti koukuttavalle helmityölle.

Nämä näyttävät ihan varmasti upeilta joulukuuseen ripustettuina tai ikkunassa jonkin muun ripustimen, vaikkapa siiman, kanssa.


4 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥