maanantai 4. joulukuuta 2017

Joulukoristekalenteri, luukku 4


Olen jo monta vuotta kuolannut avattavien, läpinäkyvien joulupallojen perään ja nyt vihdoin raaskin hankkia niitä itsellekin. Näiden pallojen sisäänhän voi loihtia vaikka minkälaisia, upeita talvimaisemia ja -asetelmia. Sinne voi laittaa valokuvia, kimalletta, jouluvaloja tai oikeastaan ihan mitä tahansa. Mitä sitten koruilija voisi sinne laittaa? No helmiäpä tietenkin.


Täytin toisen pallon valkoisilla ja kirkkailla lasihelmillä (siihen asti, että pallon sai vielä kiinni ilman, että helmiä tursusi yli) ja toisen ihanilla, joulun värisillä huopapalleroilla. Lasihelmipallo oli ehkä kiva idea, mutta toimivuuden kannalta susi. Pallosta tuli niin painava, etten luota sen pysyvän kiinni käytössä (ainakaan ripustettuna) ilman pallon kiinniliimausta. Pelkään kuitenkin, että saan liimaustaidoillani aikaan pelkkää sotkua, joten vapautin helmet uudelleen koruilukäyttöön. Huopapalleropallo sen sijaan pääsee roikkumaan joko ikkunaan tai oveen. Taidan solmia vielä jonkin kivan nauharusetin palloa koristamaan.


2 kommenttia:

  1. Oli mennyt tämä postaus ihan ohi, mutta oih, ihana toi huopapalloilla täytetty! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ♥ Näitä luukkuja tulee niin tiuhaan ettei ihme, jos joku menee ohi. :) Multakin meinasi mennä kommenttisi, kiitos siitä ja kaikista muistakin. ♥ ♥

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥