tiistai 24. joulukuuta 2019

Joulukalenteri, luukku 24


On koittanut jouluaatto ja näin tulee taas yksi blogijoulukalenteri tiensä päähän. Viimeisestä luukusta löytyy suuret joulutähtikorvikset. Näitäkin oli niin kiva tehdä ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. Samanlaisten lehtien valmistus oli helppoa pisaran muotoisen teräsmuotin ansiosta. Nautin taas erityisesti siitä, että sain tehdä isot ja näyttävät korvakorut - se onkin harvinaista herkkua.




Kiitos kaikille joulukalenteriani seuranneille ja satunnaisille kurkkijoille. Lukijamäärältään suosituimmaksi luukuksi  nousi tänä vuonna luukku 13 neulesydämineen. Eipä ollutkaan epäonnen luukku se! Kiitos kivoista kommenteistanne ja erityiskiitos sinulle Johanna, kun jaksoit jälleen käydä minua niin usein tsemppaamassa. :)

Suuri kiitos tietenkin myös kaikista ihanista tilaustöistä, joita olen saanut taas vuoden varrella toteuttaa. Tässä kalenterissa oli vain osa niistä. Rauhallista joulua ja ihanaa uutta vuotta ihan jokaiselle.


2 kommenttia:

  1. Kiitos sulle joulukalenterista! Kauniit nämä joulutähtikorvikset. <3 :) Levollisia ja mukavia joulun pyhiä ja välipäiviä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ♥ Ja kiitos samoin myös sinulle. ^^ ♥

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥