keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Helmeilevää


Hyvää tätä vuotta! En ole tehnyt tai edes ajatellut koruhommia muutamaan viikkoon. Kaipa se pitää kuitenkin taas potkaista uusi koruvuosi käyntiin, etenkin kun postattavana on vielä viimevuotisia töitä. Ensimmäisenä vuorossa ovat viime vuoden ainoat helmikorutilaukset, jotka toteutin joulukuussa. Samaan osoitteeseen lähti myös yksi muovailtu korusetti, joten otetaan tähänkin postaukseen vähän fimoiluja mukaan. Vaikka niin kovasti massailusta pidänkin, oli kyllä todella virkistävää päästä välillä hypistelemään lasihelmiä, vaijeria ja metallilankaa.








Toteutin siis asiakkaalle kolme erilaista korusettiä, joista ensimmäinen on tämä hehkuvan punainen setti. Lempparini tässä ovat nuo upeasti säihkyvät Swarovskin sydänriipukset. Kuviin oli hankala säihkettä vangita, tilaustyöt on kuvattava ennen niiden lähettämistä usein tiukallakin aikataululla ja silloin ei voi odotella valoisampaa päivää.








Toiseen korusettiin toivottiin vihreää ja kuparia ja rannekorussa saisi olla useampi rivi. Oli ihana päästä pitkästä aikaa kieputtelemaan kuparilankaa. Sormuspohjassa oli useampi silmukka helmien kiinnittämistä varten ja aluksi tarkoitukseni olikin tehdä siitä samankaltainen kuin punaisessa setissä. Idea tällaiseen sirompaan ja ''tyylikkäämpään'' sormukseen syntyikin ihan yllättäen. Kiinnitin sormuksen helmet paikoilleen kuparilangan avulla





Kolmanteen korusettiin asiakas tilasi sinivalkoisia fimokierteitä - vähän kuin vaahtokarkkeja, mutta kahdella pötköllä kolmen sijaan. Miten kivan näköisiä niistä tulikaan - enkä ollut koskaan edes ajatellut, että sellaisia voisi tehdä! Ostin kierteitä varten ihan ensimmäistä kertaa tumman sinistä Fimoa, mikä tuntui vähän hassulta. En kai ole aiemmin tarvinnut sitä niin suurta määrää, joten olen sekoittanut itse sopivaa sävyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥