keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Sekasoppaa


Koneelle on jäänyt taas kaikenlaisia ''jämäkuvia'' koruista, jotka eivät ole oikein sopineet mihinkään aiempaan julkaisuun. Nyt on jälleen aika koota nämä jämät yhteen sekalaispostaukseen. Osa koruista, itse asiassa yli puolet, on valmistunut jo toissa vuonna. Nämä ovat taas omia aivoituksiani tilaustöiden sijaan.

Iloisen väriset ja runsaat korvakorut sekä hennon talvinen neulesydänkorusetti valmistuivat viime vuonna kahteen eri arvontaan, jotka pidin Facebook-sivullani. Täällä blogissa ei olekaan arvontaa viime tammikuun jälkeen ollut, taitaa olla kohta taas sen aika.

Viime vuoden massailuihin kuului paljon uusien herkkujen testailua. Enkkulakujen lisäksi kokeilin tehdä myös muutaman täytelakun, suklaatäytteellä tietenkin. Testilakuista syntyi avaimenperä. Amppaririipuksista ylijääneestä raitamatosta tein sydänkorvikset.

Vaaleanvihreät barbinkengät olivat niin nätit, että niistä oli ihan pakko tehdä korvikset. Ne päätyivät äidin korviin kuten nuo ihanat ketutkin.
Kaivoin viime vuonna myös pitkästä aikaa esiin kapusseja ja niihin pohjia, koska iski yhtäkkinen into tehdä muutama kapussikoru. Edellisistä olikin jo liian kauan aikaa. Parhaat kapussikorut syntyvät omista kuvista, mutta valmiiden, kuvallisten kapussien käyttö on niin helppoa. Niiden kanssa ei oikein voi edes suuremmin mokata.

Uskomatonta, että nämäkään korvakorut eivät ole vielä päätyneet blogiin. Tein molemmat parit muistaakseni jo toissa vuonna. Ensimmäiset helmipalloni ja linkki niiden ohjeeseen löytyvät täältä. Yhdet korviksetkin olen tällä tyylillä jo aiemmin tehnyt, ne voit käydä katsomassa täällä. Mä niin rakastan näitä pallukoita! Heti alkoi sormet syyhyämään kuvia katsellessa. Pitäisikö sitä askarrella vielä muutama helmipallonen..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥